keskiviikko 3. marraskuuta 2010

3.11. Oma hylly Jontella!

Emman Pajan tuotteilla on nyt oma hylly Jonten K-Lähikaupassa Lapinkylässä. Hyllystä löydät tuttujen Himalajan kristallisuolojen lisäksi muita suolatuotteita, kuten suolasaippuaa ja -deodoranttia. Kokeile ja ihastu! Nämä tuotteet eivät sisällä lisäaineita, hajusteita, metalleja jne. Vai haluatko edistää hevosesi hyvinvointia ja varmistaa ettei lemmikkisi saa ylimääräisiä lisäaineita suolakiven muodossa? Hae nuolukivesi Jontelta! Nämä tuotteet ovat puhtaita 100% luonnontuotteita!
Suolatuotteiden lisäksi saat hyllystä ihanan terveellistä intiaanisokeria. Kokeile täysruokosokeria esimerkiksi maustamattomaan jugurtin tai vaniljajäätelön kanssa keinotekoisten makeutusaineiden sijasta.
Illat pimenevät! Hae Jontelta tunnelmallinen suolalamppu tai -tuikku itsellesi tai lahjaksi. Sopii erinomaisesti yölampuksi makuuhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen. Himalajan suolalamppu ja -tuikku on terveysvaikutteinen: lamppu puhdistaa ilmaa pölystä ja neutralisoi elektroonista säteilyä. Lamput ja tuikut ovat valmiiksi lahjapakkauksessa.


Villasukkafani? Nyt Jontelta saa myös erikokoisia ja värisiä suomessa käsinkudottuja villasukkia todella edulliseen hintaan (14,--18,- / pari). Sukat on kudottu kestävästä Seitsemän Veljestä-langasta, joka kestää pesukonepesun 40 asteessa. Osta itsellesi tai lahjaksi!

Kaikki nämä tuotteet löytyvät Jonten K-lähikaupasta Emman Pajan hyllystä kassojen vierestä.
Jontte toivottaa kaikki sydämmellisesti tervetulleiksi tutustumaan aitoon lähikauppaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti