lauantai 16. lokakuuta 2010

16.10. Intiaanisokeri on saapunut!

Kauan odotettu intiaanisokerilasti on saapunut Bolivian viljelysmailta. Emman Pajalta saat intiaanisokeria todella edulliseen hintaan:

10,- / 800 g
44,- / 4 kg

Tule hakemaan omasi ja tutustu samalla Emman Pajan muihin tuotteisiin. Soita 040-55 65 705, niin sovitaan Pajalle treffit!

Lisätietoa intiaanisokerista:

"Etelä-Amerikan sydämessä, maassa, jossa ei ole tarvetta käyttää tehoviljelyä, (Japanin valtion tutkimuslaitoksen JICA:n mukaan, jolla on naapurissa laboratorio) kasvaa ravintorikas vanhan lajikkeen hidaskasvuinen sokeriruoko, (joka on tarkoitettu ihmisravinnoksi oikein käsiteltynä, ei etanoliksi jota tuotetaan jalostetuilla nopeakasvuisilla lajikkeilla) jonka mehu puristetaan helläväraisesti. Tämä mehu kuivataan miedolla lämmöllä ja sen vuoksi kaikki sokeriruo'on tärkeät ainesosat, vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät. Tämän jälkeen kuivatettu mehu jauhetaan ja pussitetaan. Sokeria ei kiteytetä eikä sen valmistuksessa tarvita muita lisäaineita, paitsi pH:n loppukontrolliin pieni määrä kalsiumia. Neitseellinen maaperä antaa hyvän kalium/magnesium suhteen,(laillistettu laboratorio Suomessa) jota pidetään tärkeänä myös kehon happoemästasapainolle. Ei myöskään käytetä minkäänlaisia paakkuuntumisenestoaineita. Tästä syystä joku Intiaanisokeri-pussi saattaa tuntua toista kovemmalta. Intiaanisokeri-täysruokosokerissa on ruokohunajan luonnollinen aromi."

Teksti lainattu maahantuoja Masajo:n sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti